جریمه سوار کردن مسافر در صندوق عقب برای کلانشهر مشهد چقدر است؟ موبایل قاپ معروف خیابان استاد معین تهران معروف به آرسن لوپن دستگیر شد+جزئیات آخرین آمار فوت زائران اربعین امسال اعلام شد (۶ شهریور ۱۴۰۳) چهار حادثه واژگونی خودرو پژو ۲۰۶ در مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته تصادف پراید با شتر در شاهرود ۲ کشته برجای گذاشت آتش‌سوزی درختان و خودرو در یکی از مراکز اداری مشهد(۶ شهریور ۱۴۰۳) وام ۳۰ میلیون تومانی و وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری واریز شد (۶ شهریور ۱۴۰۳) دکتر علی انتظاری از ریاست دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی برکنار شد ۳۰ دقیقه پیاده‌روی در روز چه سودی برای سلامتی ما دارد؟ فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه تربیت مدرس دوباره استعفا داد مجروح شدن ۴ مامور انتظامی در عملیات امحای مزارع ماری‌جوانا در الیگودرز تغییر ریاست دانشگاه‌ها کلید خورد | انتصاب سرپرست دانشگاه کاشان نتایج نهایی کنکور ارشد ۱۴۰۳ اعلام شد تصادف وحشتناک ۲ سواری و ۲ اتوبوس با ۳۶ کشته و مصدوم در کرمانشاه + عکس (۶ شهریور ۱۴۰۳) استفاده از اتوبوس، فرهنگ سفر درون شهری چرا آمار سازمان ملل با واقعیت جمعیت ایران همخوانی ندارد؟ ویدئو | فرود هواپیما در بندرعباس پس از ۲ بار تلاش برای فرود در فرودگاه کیش (۶ شهریور ۱۴۰۳) ابراز نگرانی کارشناسان از روند کاهش تراز آب دریای خزر حفر ۱۸ متر تونل زیرزمینی برای پیدا کردن گنج در یک باغ تالار مشهد + عکس چند نکته ایمنی برای مواکب و مراکز اسکان در دهه آخر صفر
سرخط خبرها

ایستگاه فوتبال و شب گردی

  • کد خبر: ۱۵۹۹۵۸
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۵
ایستگاه فوتبال و شب گردی
نه فقط سالن ورزشی راه آهن، که خود راه آهن هم، با آن ایستگاه بزرگ تاریخی اش، با آن میدانگاهی خلوت وسیع، شب‌های ماه مبارک، تبدیل می‌شد به زمین فوتبال.

شب‌های ماه رمضان برای نسل ما، شب‌های شب گردی بود. ما، جوان‌ها و نوجوان‌های آن موقع، هر شب، افطار کرده و نکرده بیرون می‌زدیم تا ساعت‌های طولانی بعد از افطار را تا سحر، در شهر بچرخیم. آن هم با پای پیاده. نسل ما، نسل پیاده رفتن بود و شب گردی. شب‌های ماه رمضان هم که بیشتر از هر موقع دیگر جان می‌داد برای این ها. شب‌هایی که می‌شد تا خود صبح، بیرون بود. مقصد شب گردی‌ها هم چندان متفاوت نبود. بیشتر این پیاده گز کردن ها، آخرش به صحن و رواق‌های حرم مطهر ختم می‌شد. به جایی که خانه امن و آرام همه مشهدی هاست.

مسجد کرامت هم بود. شب‌های مسجد کرامت، شب‌های تلاوت قرآن بود و دیدن قاریان نامدار؛ از «ابوالعینین شُعیشع» تا «شحّات انور»؛ از «جواد پناهی» تا «شهریار پرهیزگار». مهدیه هم بود و حسینیه همدانی‌ها و مسجد ملاحیدر و مسجد فقیه سبزواری.

کنار این ها، جوان‌ها و نوجوان‌های مشهدی، مقصد دیگری هم داشتند در شب گردی‌های بعد از افطارشان؛ جایی که میدانگاهی بزرگی داشت که می‌شد با ده، دوازده نفر دیگر تا سحر دوید و گل زد و سروصدا کرد؛ بی آنکه کسی از همسایه‌ها شاکی بشود.

نه فقط سالن ورزشی راه آهن، که خود راه آهن هم، با آن ایستگاه بزرگ تاریخی اش، با آن میدانگاهی خلوت وسیع، شب‌های ماه مبارک، تبدیل می‌شد به زمین فوتبال؛ جایی که هم زمان چندین و چند تیم «گل کوچیک» بازی می‌کردند.

سالن راه آهن، جایی بود برای تیم‌های اسم و رسم دار محلات و میدانگاهی راه آهن جایی برای تیم‌های بی نام و نشان.

برای همه فوتبال دوست‌های کتانی پوش، شب‌های راه آهن، شب‌های فوتبال بود؛ شب‌های توپ‌های سه لایه و کفش چینی؛ شب‌های عرق ریختن و تشنگی و پادرد؛ شب‌های هیجان فوتبال... یکی دوباری به سرم زده، یکی از همین شب ها، بعد افطار، پیاده بروم ایستگاه راه آهن؛ ببینم هنوز هم نوجوان‌ها و جوان‌های کتانی پوش، آنجا فوتبال بازی می‌کنند؟ یا فوتبال هم، مثل همه پدیده‌های دیگر، این سال ها، شکل و شمایل شیک و پیکی پیدا کرده است؟

کتانی پوش‌ها باشند یا نباشند، ایستگاه راه آهن هنوز هست؛ با آن میدانگاهی وسیع، با شب‌های روشنش؛ جایی که می‌شود بعد از یک پیاده روی طولانی، روی آسفالت‌های سردش نشست؛ نفسی تازه کرد، گپی زد و خندید و خوش گذراند.

حتما برای همه آدم‌های «طلاب» و «ته پل محله» و «گاز» و «خواجه ربیع»، راه آهن هنوز هم مقصد آشنایی برای شب گردی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->