بسته ویژه اینترنت رایگان دولت برای معلمان + جزئیات تصادف خودرو حامل سوخت در خراسان جنوبی ۲ کشته برجای گذاشت (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیات راه‌اندازی تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض مبارزه با فساد در تأمین‌اجتماعی با ۴۶ میلیون مخاطب مستقیم جدی است اختلافات مالی در یک خانواده مشهدی منجر به قتل شد (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) رفاهیات معلمان باید همزمان با اجرای کامل رتبه بندی پرداخت شود یک فعال کارگری: دلخوری بازنشستگان اجرانشدن ماده ۹۶ از سوی دولت است جدول اضافه‌حقوق بازنشستگان در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ | مابه‌التفاوت پرداختی فروردین بازنشستگان در خرداد واریز می‌شود پیش‌بینی بارش باران در بیشتر مناطق کشور (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان راه‌اندازی ۶۰۵ پویش مردمی برای کاشت درخت در خراسان رضوی رمزگشایی از ۲۹ فقره سرقت کابل های برق در طرقبه شاندیز  ساخت دستگاه‌های تولید کمپوست برای استفاده خانگی انفجار مرگبار یک منزل مسکونی در قوچان + تصاویر (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعتراف تکان دهنده سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت شتابزدگی و عجله؛ علت ۸۴ درصد از حوادث برقی خراسان رضوی جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
سرخط خبرها

ایستگاه فوتبال و شب گردی

  • کد خبر: ۱۵۹۹۵۸
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۵
ایستگاه فوتبال و شب گردی
نه فقط سالن ورزشی راه آهن، که خود راه آهن هم، با آن ایستگاه بزرگ تاریخی اش، با آن میدانگاهی خلوت وسیع، شب‌های ماه مبارک، تبدیل می‌شد به زمین فوتبال.

شب‌های ماه رمضان برای نسل ما، شب‌های شب گردی بود. ما، جوان‌ها و نوجوان‌های آن موقع، هر شب، افطار کرده و نکرده بیرون می‌زدیم تا ساعت‌های طولانی بعد از افطار را تا سحر، در شهر بچرخیم. آن هم با پای پیاده. نسل ما، نسل پیاده رفتن بود و شب گردی. شب‌های ماه رمضان هم که بیشتر از هر موقع دیگر جان می‌داد برای این ها. شب‌هایی که می‌شد تا خود صبح، بیرون بود. مقصد شب گردی‌ها هم چندان متفاوت نبود. بیشتر این پیاده گز کردن ها، آخرش به صحن و رواق‌های حرم مطهر ختم می‌شد. به جایی که خانه امن و آرام همه مشهدی هاست.

مسجد کرامت هم بود. شب‌های مسجد کرامت، شب‌های تلاوت قرآن بود و دیدن قاریان نامدار؛ از «ابوالعینین شُعیشع» تا «شحّات انور»؛ از «جواد پناهی» تا «شهریار پرهیزگار». مهدیه هم بود و حسینیه همدانی‌ها و مسجد ملاحیدر و مسجد فقیه سبزواری.

کنار این ها، جوان‌ها و نوجوان‌های مشهدی، مقصد دیگری هم داشتند در شب گردی‌های بعد از افطارشان؛ جایی که میدانگاهی بزرگی داشت که می‌شد با ده، دوازده نفر دیگر تا سحر دوید و گل زد و سروصدا کرد؛ بی آنکه کسی از همسایه‌ها شاکی بشود.

نه فقط سالن ورزشی راه آهن، که خود راه آهن هم، با آن ایستگاه بزرگ تاریخی اش، با آن میدانگاهی خلوت وسیع، شب‌های ماه مبارک، تبدیل می‌شد به زمین فوتبال؛ جایی که هم زمان چندین و چند تیم «گل کوچیک» بازی می‌کردند.

سالن راه آهن، جایی بود برای تیم‌های اسم و رسم دار محلات و میدانگاهی راه آهن جایی برای تیم‌های بی نام و نشان.

برای همه فوتبال دوست‌های کتانی پوش، شب‌های راه آهن، شب‌های فوتبال بود؛ شب‌های توپ‌های سه لایه و کفش چینی؛ شب‌های عرق ریختن و تشنگی و پادرد؛ شب‌های هیجان فوتبال... یکی دوباری به سرم زده، یکی از همین شب ها، بعد افطار، پیاده بروم ایستگاه راه آهن؛ ببینم هنوز هم نوجوان‌ها و جوان‌های کتانی پوش، آنجا فوتبال بازی می‌کنند؟ یا فوتبال هم، مثل همه پدیده‌های دیگر، این سال ها، شکل و شمایل شیک و پیکی پیدا کرده است؟

کتانی پوش‌ها باشند یا نباشند، ایستگاه راه آهن هنوز هست؛ با آن میدانگاهی وسیع، با شب‌های روشنش؛ جایی که می‌شود بعد از یک پیاده روی طولانی، روی آسفالت‌های سردش نشست؛ نفسی تازه کرد، گپی زد و خندید و خوش گذراند.

حتما برای همه آدم‌های «طلاب» و «ته پل محله» و «گاز» و «خواجه ربیع»، راه آهن هنوز هم مقصد آشنایی برای شب گردی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->